Ніж BUCK T23 (SF-2-2128) — це універсальний складаний ніж, який поєднує в собі міцність, надійність і функціональність. Він розроблений для використання в тактичних умовах, але також відмінно підійде для щоденного носіння, туризму, риболовлі та інших видів активного відпочинку.
-
Матеріал леза: Ніж оснащений лезом з високоякісної сталі марки 440C, яка відрізняється підвищеною стійкістю до корозії та довго тримає заточку. Ця сталь ідеально підходить для ножів, що використовуються в складних умовах.
-
Конструкція: Лезо має профіль Drop Point, що забезпечує міцний кінчик і дозволяє легко виконувати ріжучі та проколюючі операції. Чорне матове покриття леза (скоріш за все, оксидування або тефлонове покриття) запобігає відблискам.
-
Механізм відкриття: Ніж оснащений системою швидкого відкриття за допомогою фліпера (важеля), що дозволяє миттєво привести його в робочий стан однією рукою. Це особливо важливо в критичних ситуаціях.
-
Фіксація леза: За безпеку використання відповідає надійний механізм Liner Lock, який надійно фіксує лезо у відкритому положенні. Це запобігає випадковому складанню ножа під час роботи.
-
Руків'я: Руків'я ножа виготовлено з міцного і легкого авіаційного алюмінію. Цей матеріал стійкий до механічних пошкоджень і забезпечує надійний хват. Ергономічна форма руків'я з антиковзаючими вставками дозволяє комфортно працювати ножем навіть у вологих умовах.
-
Додаткові елементи: Ніж обладнаний кліпсою для носіння на поясі, що дозволяє зручно та непомітно закріпити його на одязі або спорядженні. Це робить його ідеальним для щоденного використання.
| Основні | |
|---|---|
| Виробник | Buck |
| Країна виробник | США |
| Стан | Новий |
| Довжина у складеному стані | 13 см |
| Колір | Койот |
| Вага з чохлом | |
| Вага | 250 г |
| Основні атрибути | |
| Висота | 20 мм |
| Ширина | 40 мм |