Кошик
37 відгуків
+380 (96) 354-95-53
+380 (75) 354-95-53
Chameleon CV
Кошик

Ніж BUCK T23 (SF-2-2128)

650 ₴

• В наявності
  • Код: T23
Ніж BUCK T23 (SF-2-2128)
Ніж BUCK T23 (SF-2-2128)В наявності
650 ₴
+380 (96) 354-95-53
Менеджер
  • +380 (75) 354-95-53
    Менеджер
+380 (96) 354-95-53
Менеджер
  • +380 (75) 354-95-53
    Менеджер
У компанії підключені електронні платежі. Тепер ви можете купити будь-який товар не покидаючи сайту.

Ніж BUCK T23 (SF-2-2128) — це універсальний складаний ніж, який поєднує в собі міцність, надійність і функціональність. Він розроблений для використання в тактичних умовах, але також відмінно підійде для щоденного носіння, туризму, риболовлі та інших видів активного відпочинку.

Характеристики та особливості
  • Матеріал леза: Ніж оснащений лезом з високоякісної сталі марки 440C, яка відрізняється підвищеною стійкістю до корозії та довго тримає заточку. Ця сталь ідеально підходить для ножів, що використовуються в складних умовах.

• Конструкція: Лезо має профіль Drop Point, що забезпечує міцний кінчик і дозволяє легко виконувати ріжучі та проколюючі операції. Чорне матове покриття леза (скоріш за все, оксидування або тефлонове покриття) запобігає відблискам.

• Механізм відкриття: Ніж оснащений системою швидкого відкриття за допомогою фліпера (важеля), що дозволяє миттєво привести його в робочий стан однією рукою. Це особливо важливо в критичних ситуаціях.

• Фіксація леза: За безпеку використання відповідає надійний механізм Liner Lock, який надійно фіксує лезо у відкритому положенні. Це запобігає випадковому складанню ножа під час роботи.

• Руків'я: Руків'я ножа виготовлено з міцного і легкого авіаційного алюмінію. Цей матеріал стійкий до механічних пошкоджень і забезпечує надійний хват. Ергономічна форма руків'я з антиковзаючими вставками дозволяє комфортно працювати ножем навіть у вологих умовах.

• Додаткові елементи: Ніж обладнаний кліпсою для носіння на поясі, що дозволяє зручно та непомітно закріпити його на одязі або спорядженні. Це робить його ідеальним для щоденного використання.

Характеристики
Основні
ВиробникBuck
Країна виробникСША
СтанНовий
Довжина у складеному стані13 см
КолірКойот
Вага з чохлом
Вага250 г
Основні атрибути
Висота20 мм
Ширина40 мм